lihi forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Disa Barcoleta...!!!

Shko poshtė

Disa Barcoleta...!!! Empty Disa Barcoleta...!!!

Mesazh nga Virusi-V Sat May 26 2007, 00:57

Takohen dy shokė,edhe e vet njani :
“A ke ndėgjuar pėr Oqeanin Atlantik”?
“Po”.
“Unė e kam kaluar not”.
“E ti a ke ndėgjuar pėr Oqeanin e Vdekur”?
“Po more”.
“Unė e kam mbytur”.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nje nxenes duke kaluar aty pari pa mesuesin qee ishte nervoz dhe i tha : o msues pse e ka ngritur ismail qemali flamurin?mesuesi duke menduar se nxenesi po bon hajgare i tha:e ka ngrit se e ka nxane ne offsajd isa boletinin
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

U kon ni djal edhe gjithmon e ka majt nana per me bo nevojen edhe kur u rrit u martu edhe naten e marteses shkon me flejt me nusen ,kur qohet nusja n'mengjes e sheh nevojen n'dhom edhe i thot atij ''Kush e ka bo kto'' ja bon aj ''Qiky gjyks pa e majt kerkush hiqq''
Virusi-V
Vizitor

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Disa Barcoleta...!!! Empty Re: Disa Barcoleta...!!!

Mesazh nga Virusi-V Sat May 26 2007, 00:59

Oj e dashur sa fort koke vesh, me te pa lopt e mia ishin dhi tu kesh!
----------------------------------------------------------------------------------------------
KULLERAT
Shkojne dy kullera per mu regjistru ne fakultet edhe nuk din sen, nje katunar ju ndihmon ne provim edhe pasi dalin prej provimit i thojne kullerat atij katunarit, hajde e pina ka ni Caffe. Ai shkon edhe kur te ulen e pyesin a je (HIP HOP) a (R N B)? Ai thote, Jo Gashi jam une
----------------------------------------------------------------------------------------------
SUKSESI
Baba i drejtohet birit tė vet nė ditėn e suksesit shkollore: Si kalove biri im, ēdo gjė nė rregull? Paj, babi, kontrata ime me klasėn e tretė u vazhdua edhe pėr njė vit.
Virusi-V
Vizitor

Mesazh nga Virusi-V Sat May 26 2007, 01:00

LOPET
kishin qene njehere dy lope, njera thote: Muuuuuu, tjetra thote: Ma more fjalen pi goje
AUTOBUSI
Hyn Shqiptari nė autobusin pėrplot zezak dhe e pyet vozitėsin: A mos ėshtė djegur diēka kėtu?
IDEJA
ish kon ni njeri n'spital tu vdeke edhe i thote mjekut: Doktor shkruma kishe kom vdek prej SIDES, Doktori: Pse me ta shkrujt kur ti spo vdek prej SIDES, Pacienti: Per mos me ma prek kerkush gruan!
LINDJA
Sikur tė mund tė lindeshe edhe njė herė, ē'do tė dėshiroje tė bėhesh? Pyet njeri, shokun e vet. Paj,ē'tė them, ndoshta do tė dėshiroja tė lindi kali -ia kthen ky. Jo,jo,nuk bėn dy herė tė lindesh i njėjtė - ia kthen shoku.
Virusi-V
Vizitor

Mesazh nga Virusi-V Sat May 26 2007, 01:01

ishalla ju pelqejnn Very Happy:D !!!
Virusi-V
Vizitor

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht nė krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi